» Отдых » Новости туризма

Колишнього міністра туризму Єгипту посадили на п'ять років

    всего 84291 отеля

Колишнього міністра туризму Єгипту посадили на п'ять років

Колишнього міністра туризму Єгипту Зухейр Гарану засудили до п'яти років тюремного ув'язнення за розтрату державних коштів.

Як повідомляє Reuters, суд прийшов до висновку, що екс-міністр продав двом бізнесменам ділянку землі в зоні Червоного моря нижче її ринкової вартості. Землю вирішено повернути державі, а учасників афери оштрафували майже на $ 50 млн.

Обидва бізнесмени також отримали по п'ять років в'язниці, проте вироки були винесені заочно, оскільки обвинувачені ховаються від слідства. ЗМІ повідомляють, що вони хотіли отримати 305 000 000 квадратних метрів землі за ціною в один долар за квадратний метр.

Відзначимо, що Гарана став другим з колишніх міністрів уряду Хосні Мубарака, якого посадили за корупційні дії. 5 травня по звинуваченню у відмиванні грошей і корупції до 12 років ув'язнення був засуджений міністр внутрішніх справ Хабіб аль-Адлі.

Кримінальне переслідування колишніх членів уряду почалося після відходу президента країни Хосні Мубарака у відставку 11 лютого 2011 року. Всього арештам за підозрою в корупції піддалися 12 колишніх міністрів, у тому числі прем'єр-міністр країни Ахмед Назіф, а також спікери обох палат парламенту і двоє синів колишнього президента - Аля і Гамаль.
10 мая 2011, 17:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт