» Отдых » Новости туризма

Затриманих в Тель-Авіві пасажирів розвозять великими літаками

    всего 84291 отеля

Затриманих в Тель-Авіві пасажирів розвозять великими літаками

Авіакомпанії, що обслуговують маршрут Тель-Авів - Москва, перейшли на використання в п'ятницю, 6 травня, літаків підвищеної місткості, щоб розвезти всіх пасажирів, затриманих паливною кризою в Ізраїлі. Доставлені в аеропорт Тель-Авіва резервні запаси палива дозволили розпочати поступовий розліт затриманих літаків.

Зокрема, "Аерофлот" відправив вранці в п'ятницю в Тель-Авів самий місткий свій літак Airbus A330. Назад він повинен вивезти як пасажирів, які мають квитки на п'ятницю, так і тих, хто збирався вилетіти на добу раніше. Airbus A321, який повинен був здійснювати рейс в четвер, як і раніше залишається в аеропорту, і, швидше за все, згодом відправиться назад до Москви без пасажирів.

"Трансаеро" об'єднала два своїх ранкових рейсу (о 8. 50 та 11. 00) з Москви до Тель-Авіва в один, який буде здійснений замість Boeing 737 на Boeing 767. Останній взяв на борт достатня кількість палива на політ туди й назад, щоб уникнути необхідності дозаправки в Ізраїлі. У підсумку виліт очікується незабаром після полудня. Відповідно об'єднані і обидва зворотних рейсу - вони також будуть виконані із затримкою.

Ізраїльська EL AL також здійснила ранковий переліт до Москви на Boeing 767. Цей рейс теж затриманий на годину з невеликим. Рейс ще одного ізраїльського перевізника Arkia поки що відкладено на дві години. Рейс "Росії" з Санкт-Петербурга в Тель-Авів слід за графіком. З багатогодинними затримками були виконані два рейси "ВІМ-авіа" з аеропорту Ovda під Ейлатом в Москву. Ці літаки змушені були здійснити посадки для дозаправки в Краснодарі та Антальї.

Інші авіакомпанії також починають потроху розвозити своїх пасажирів, хоча кілька десятків рейсів п'ятниці все ж скасовані. Багато перевізників вирішують проблему польотів до Ізраїлю за допомогою дозаправок в аеропортах сусідніх країн. Більшість таких рейсів використовують для цієї мети Ларнаку, деякі інші - Стамбул, Амман і Родос. Терміни відновлення нормального руху літаків поки не ясні. Ситуація ускладнюється швидким настанням шаббата - єврейської суботи, коли авіакомпанія EL AL зазвичай не літає, а також тривалими процедурами контролю безпеки в ізраїльських аеропортах.
06 мая 2011, 12:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт