» Отдых » Новости туризма

В аеропорту Тель-Авіва зберігаються проблеми з паливом

    всего 84291 отеля

В аеропорту Тель-Авіва зберігаються проблеми з паливом

Тривають перебої в авіасполученні з Ізраїлем, викликані виявленням неякісного палива у сховищах аеропорту Тель-Авіва і припиненням заправки всіх літаків. Число анульованих або серйозно затриманих рейсів наближається до сотні. Зокрема, всі обслуговуючі маршрут Тель-Авів - Москва авіакомпанії вже змушені були скасувати в четвер, 5 травня, по одному рейсу.

Літак "Аерофлоту" знаходиться в Тель-Авіві з полудня і не вилетить до Москви принаймні до 10. 00 п'ятниці. Також мінімум на добу затримано виліт "Донавіа" в Сочі і Ростов-на-Дону. Місцева авіакомпанія El Al скасувала денний виліт до Москви і вечірній з Москви, проте можливо, що з шестигодинний затримкою їй вдасться здійснити нічні перельоти. "Трансаеро" анулювала денний виліт з Тель-Авіва, однак наступний літак компанії перевіз частину затриманих пасажирів. Нагадаємо, що цей рейс слідував з проміжною посадкою в Ларнаці для дозаправки. Компанія пообіцяла вивезти всіх залишилися в Тель-Авіві своїх пасажирів нічним рейсом, на який було поставлено більш місткий літак Boeing 767. Однак ранкові рейси "Трансаеро" в п'ятницю, 6 травня, скасовані.

Ряд зарубіжних компаній також вирішують проблему польотів до Ізраїлю за допомогою дозаправок в аеропортах сусідніх країн. Більшість таких рейсів використовують для цієї мети Ларнаку, деякі інші - Стамбул, Амман і Родос. Однак є й такі перевізники, які зволіли скасувати або об'єднати рейси.

Повністю припинено внутріізраільское авіасполучення, пасажири між Тель-Авівом і Ейлатом перевозяться автобусами. Ситуація ускладнюється швидким настанням шаббата - єврейської суботи, коли авіакомпанія EL AL не літає в будь-якому випадку. Вночі в аеропорт Тель-Авіва повинні доставити невелику партію перевіреного палива, проте вона дозволить вилетіти лише деяким із затриманих рейсів.
05 мая 2011, 23:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт