» Отдых » Новости туризма

У Тель-Авіві через проблеми з паливом затримуються два рейси українських авіакомпаній

    всего 84291 отеля

У Тель-Авіві через проблеми з паливом затримуються два рейси українських авіакомпаній

Два рейсу українських авіакомпаній, що вилітають 5 травня з тель-авівського аеропорту ім. Бен-Гуріона, затримуються через виявлені вранці проблеми з якістю подаваного в аеропорту палива.

Як повідомила прес-секретар міжнародного аеропорту Бориспіль Оксана Ожигова, 5 травня між Києвом і Тель-Авівом заплановані чотири рейси, два з яких виконуються авіакомпанією АероСвіт, один - Міжнародними авіалініями України, один - ізраїльським перевізником El Al.

"Ранковий рейс Аеросвіту прибув без проблем. Однак вечірні рейси АероСвіту і МАУ затримуються приблизно на три години", - сказала вона.

За її словами, рейс МАУ, який повинен був прибути о 16:50, очікується о 19:50. Помічник генерального директора АероСвіту зі зв'язків з громадськістю Сергій Куций зазначив, що літаку компанії довелося зменшити злітну масу, залишивши частину багажу в аеропорту. За його словами, повітряне судно здійснить додаткову посадку для дозаправки на Кіпрі, а багаж буде доставлений до Києва наступним рейсом.

За даними аеропорту Бориспіль, прибуття рейсу, заплановане на 21:25, очікується о 23:50.

У той же час рейс El Al відправляється з Тель-Авіва за розкладом.

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці влада Ізраїлю заборонила здійснювати більшість рейсів з тель-авівського аеропорту ім. Бен-Гуріона у зв'язку з тим, що в подаваемом в літаки паливі виявили забруднюючі елементи.

Причина забруднення поки не встановлена. За словами представника аеропорту, як тільки було виявлено забруднену паливо, влада поклопоталася про те, щоб ні одне повітряне судно не злетіло. Виліт дозволений лише тим літакам, які приземлилися з достатньою для подальшого вильоту кількістю палива.
05 мая 2011, 19:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт