» Отдых » Новости туризма

Пригоди в пустелі і на Дикому Заході - в парку розваг під Парижем

    всего 84291 отеля

Пригоди в пустелі і на Дикому Заході - в парку розваг під Парижем

В самому серці лісу біля Ерменонвіллі (Ermenonville, 28 кілометрів на північний схід від центру Парижа) знову відкривається парк Mer de Sable ("Піщане море"), що пропонує розваги для всіх віків.

Парк буде відкритий до 25 вересня. Відвідувачів чекають 25 атракціонів і три вистави. Mer de Sable розділений на три тематичні зони: "Ворота в пустелю", "За часів першовідкривачів" і "Джунглі", кожна з яких запропонує гостям відповідні атракціони. У їх числі - "Сироко", "Гонки через пустелю", "Золота лихоманка", "Пригоди в джунглях", "Висячий міст" і багато іншого. Відвідувачі зможуть досліджувати Дикий Захід, зустрітися з ковбоями і індійцями, зануритися в смарагдові ліси джунглів з екзотичними птахами, м'ясоїдними рослинами і дикими тваринами, пише Tout-paris. org.

У червні в парку відкриється ресторан Oasis, де можна буде спробувати м'ятний чай і східну випічку і побувати на сніданку - східному поданні у фантастичних декораціях в берберських наметах. А в липні розпочне роботу новий атракціон Tiger Express, який не залишить байдужими любителів швидкості.

Вартість вхідного квитка становить: дорослий - 19,5 євро, дитячий - 16,5 євро; після 16. 00 дорослий та дитячий квитки обійдуться в 14 євро.
04 мая 2011, 14:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт