» Отдых » Новости туризма

Готелі Шарм - ель-Шейха наполовину порожні

    всего 84291 отеля

Готелі Шарм - ель-Шейха наполовину порожні

Заповнюваність готелів на популярному єгипетському курорті Шарм - ель-Шейх в даний момент становить лише 50% від рівня минулого року. Становище не рятують і російські туристи: їх число на курортах Єгипту зменшилася до 60 % від торішнього показника.

Згідно з недавно проведеним компанією " Яндекс " дослідженням, через заворушення в північноафриканської регіоні інтерес росіян до Єгипту в цьому році впав в сім разів.

Інший досить численною категорією гостей є британці, але й вони зараз приїжджають сюди не так активно, як роком раніше. Міністерство туризму Єгипту вже охарактеризувало ситуацію, що склалася як критичну, повідомляє Інтерфакс.

Великий спад також спостерігається в споживчому секторі: в курортних магазинах обсяг покупок не перевищує 25 % від торішнього рівня.

Тим не менш Єгипет не готовий здавати позиції. Міністерство туризму цієї країни в кінці квітня початок в Росії рекламну кампанію, виділивши на ці цілі понад $ 3 мільйонів.
04 мая 2011, 12:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт