» Отдых » Новости туризма

На Балі відкриється перший готель Holiday Inn Express

    всего 84291 отеля

На Балі відкриється перший готель Holiday Inn Express

Перший готель Holiday Inn Express готується до відкриття на Балі. Він буде розташований в самому престижному районі острова - Legian, в крокової доступності від галереї Istana Kuta, булочної Bali Bakery та інших місць, де можна випити, пообідати та розважитися.

Готель на 160 номерів буде працювати за новими стандартами бренду, розробленим з метою забезпечити більш високий рівень сервісу клієнтам.

До послуг гостей будуть спортивний зал, басейн і пральня із самообслуговуванням, а також приміщення Great Room, де відвідувачі можуть призначити зустрічі, поїсти і просто відпочити, пише "Турпром ".

Готелі Holiday Inn Express розраховані на гостей, які віддають перевагу готелям з якісним сервісом за конкурентноздатною ціною. На сьогоднішній день у великих містах світу працюють 2000 75 готелів Holiday Inn Express. У азіатсько-тихоокеанському регіоні існує 30 готелів бренду, в найближчі роки відкриються нові готелі в Таїланді, Сінгапурі та Індії.
03 мая 2011, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт