» Отдых » Новости туризма

Куба прийняла перший за цей рік мільйон туристів

    всего 84291 отеля

Куба прийняла перший за цей рік мільйон туристів

З початку 2011 року Куба вже прийняла мільйон іноземних туристів. Цього показника острів домігся на два тижні раніше, ніж у минулому році. Зростання турпотоку в першому кварталі поточного року склав 10,4%.

Найбільш численними гостями Куби стали туристи з Канади, Росії, Аргентини, Великобританії, Чилі, Польщі, Венесуели та Бельгії, повідомляє РІА "Новости". Як вважають експерти, популярність Кубі забезпечує постійне вдосконалення туристичної інфраструктури. Тут активно реконструюються готелі, і зростає якість надаваних послуг.

Зокрема, нові готелі відкрилися на островах Кайо-Санта-Марія (Cayo Santa Maria) на півночі центральної провінції Вілья-Клара (Villa Clara) і на головному кубинському курорті Варадеро.

Згідно з попередніми прогнозами міністерства туризму, Острів свободи в цьому році відвідають 2,7 мільйона чоловік, що на 8% більше в порівнянні з 2010 роком, коли на Кубі відпочили 2,5 мільйона іноземних туристів.

Протягом минулого року сюди приїхало понад 50 тисяч туристів з Росії (38 000 роком раніше). За темпами зростання турпотоку наша країна знаходиться в лідерах.

При цьому туристи з Росії, раніше в основному віддавали перевагу пасивний пляжний відпочинок, почали урізноманітнити свою програму перебування. Все більше число росіян використовують унікальні можливості Куби для заняття дайвінгом, відправляються в подорож по країні або в круїз навколо острова. Також все частіше Куба вибирається місцем проведення весільної церемонії та романтичного медового місяця.
13 апреля 2011, 13:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт