» Отдых » Новости туризма

Відень - відмінне напрямок для весняного відпочинку

    всего 84291 отеля

Відень - відмінне напрямок для весняного відпочинку

Російські туристи незвичайно активно бронюють тури до Відня на нинішню весну, відзначають туроператори. Багато хто віддає перевагу їхати в австрійську столицю в березні: в цей час Відень об'єднує в собі відразу два сезони - зиму і весну. У місті вже тепло, але ще можна отримати справжні зимові задоволення. Наприклад, відомо, що туристи з Росії - найзатятіші відвідувачі ковзанки на Ратушній площі.

Крім того, Відень - європейське місто з масою музеїв, пам'яток, хороших ресторанів. З Росією її пов'язує зручне авіасполучення, і отримати австрійську візу вже не так складно.

За даними статистики, Відень помітно обганяє за популярністю у росіян інші міста Австрії, повідомляє Інтерфакс. На її частку припадає майже 48% всього потоку туристів з Росії. Для порівняння, в Тіролі буває приблизно 25% наших мандрівників, в Зальцбурзі - 13,5%.

Правда, статистика відвідувань росіянами Австрії різниться. За даними австрійського туристичного офісу, в 2010 році в країні побувало майже 306 000 росіян, що на 32,6% більше, ніж роком раніше. Росстат ж зафіксував лише 135 500 поїздок, що, тим не менше, значно більше даних за 2009 рік (96,6 тисячі).
01 марта 2011, 12:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт