» Отдых » Новости туризма

Київ потрапив у десятку найбільш флірту в інтернеті міст світу

    всего 84291 отеля

Київ потрапив у десятку найбільш флірту в інтернеті міст світу

Київ потрапив у десятку міст з найбільшою кількістю флірт інтернет-користувачів. На першому місці опинилися грецькі Афіни.

Як повідомляє Reuters, до таких висновків прийшли представники соціальної мережі Badoo, що проаналізували контакти користувачів і цілі, які вони ставлять перед собою, знайомлячись з кимось в Мережі.

Також до першої десятки крім Афін і Києва потрапили Москва, Туніс, Ель -Кувейт, Бейрут, Баку, Турін, Рим і Барі

Дослідники прийшли до висновку, що в середньому за місяць жителі Афін заводять 25,7 знайомства на сайті Badoo з метою пофліртувати зі співрозмовником. Рівень віртуального флірту в місті опинився в два рази вище, ніж в Ріо-де-Жанейро (12,4 знайомства з метою флірту на місяць), Варшаві (12,1) та Празі (12,6).

Представниці видавництва популярних путівників Lonely Planet Вікторія Кірякопулус заявила, що не вважає результати дослідження дивовижними. "Жителі Афін люблять веселитися і спілкуватися. Флірту старики і одружені люди. Сучасна молодь просто почала використовувати нові технології для того, що афіняни робили завжди", - відзначила співбесідниця агентства.

Париж, який традиційно вважається найромантичнішим містом світу, в рейтингу міст з найвищими показниками онлайн-флірту, опинився на 38-му місці. Всього було проаналізовано дані про активність 108 000 000 користувачів Badoo у 180 країнах світу.
01 марта 2011, 15:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт