» Отдых » Новости туризма

Spa-центр на Канарах пропонує клієнтам повернутися в утробу матері

    всего 84291 отеля

Spa-центр на Канарах пропонує клієнтам повернутися в утробу матері

Центр Corallium Spa при готелі Lopesan Costa Meloneras на острові Гран-Канарія пропонує гостям нову незвичайну процедуру. У спеціальній кімнаті під назвою "утроби" відтворюються умови, схожі на ті, в яких знаходиться в животі своєї матері дитина.

Вхід до приміщення вистелений рожевим килимом. Сама кімната, де проводиться процедура, також декорована в рожевих і червоних тонах. Вона повільно обертається навколо "гігантської пуповини". У кімнаті панує напівтемрява. А ліжка з водяними матрацами формують подобу амніотичної порожнини. Звуковий супровід процедури відтворює шуми, що проникають в материнську утробу із зовнішнього світу, пише Telegraph.

Згідно з останніми дослідженнями, 60% населення Землі стикаються з проблемами зі сном. Третина з них страждає від безсоння. Процедури, що проводяться в "утроби", здатні повернути людям нормальний сон. За словами керівництва Corallium Spa, реакція клієнтів на нову послугу була дуже позитивною.

"Утроби" відкрита для всіх клієнтів spa-центру. Вартість однієї процедури - 35 євро. Проживання в готелі Lopesan Costa Meloneras - від 90 євро.
27 февраля 2011, 17:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт