» Отдых » Новости туризма

Radisson буде брати гроші за користування інтернетом

    всего 84291 отеля

Radisson буде брати гроші за користування інтернетом

Керівництво американської мережі готелів Radisson має намір підвищити інтерес гостей до власної програмі лояльності. Але робити вона це збирається не самим приємним чином.

Ті постояльці, які не є членами клубу Radisson, з літа 2011 року зобов'язані будуть платити $ 10 в добу за доступ в інтернет, повідомляє USA Today.

Radisson - одна з найбільших готельних мереж, що надає всім гостям безкоштовний доступ в інтернет. Але про це знають далеко не всі туристи, що, на думку керівництва, ставить компанію в невигідне становище.

Коли постійні клієнти бронюють готель через сайти на зразок Expedia або Orbitz, вони не звертають уваги на інформацію (або просто не можуть її знайти) про те, безкоштовний Чи в готелі інтернет. В результаті вони вибирають готель з платним інтернетом, і позиціонування Radisson себе як готелю з безкоштовним Wi-Fi не приносить компанії ніяких додаткових бонусів.

Разом з тим, вводити плату за користування інтернетом для тих, хто не бере участь у програмі лояльності, будуть не всі готелі мережі. Поки систему впровадять тільки в американських готелях. І, залежно від її ефективності, можливо, введуть і у всіх інших готелях групи.

Керівництво мережі також стверджує, що приєднатися до програми лояльності може будь-який постоялець і що для безкоштовного користування інтернетом необов'язково володіти VIP-картою клубу. Достатньо заповнити анкету при заселенні в готель.
27 февраля 2011, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт