» Отдых » Новости туризма

Восени в Сальвадор з'їдуться любителі серфінгу

    всего 84291 отеля

Восени в Сальвадор з'їдуться любителі серфінгу

З 16 по 23 жовтня 2011 року в Сальвадорі пройде чемпіонат світу з серфінгу, в якому візьмуть участь представники понад 30 країн світу. Спостерігати за ходом змагань будуть приблизно 240 тисяч шанувальників цього виду спорту.

Сальвадор надає спортсменам і любителям серфінгу майже 500 кілометрів свого тихоокеанського узбережжя. Кращими є пляжі Ель - Сунсаль ( El Sunzal ), Пунта - Манго ( Punta Mango ), Лас - Флорес ( Las Flores ) і Пунта - Рока ( Punta Roca ), де і проводиться свято.

Міжнародна асоціація серфінгу ( ISA ) не випадково зупинила свій вибір на Сальвадорі в якості країни - господині чергового World Master Surfing Championship, повідомляє РІА "Новости ". Саме в жовтні в Пунта - Рока хвилі найбільш стабільні.

Громадянам Росії для в'їзду в Сальвадор віза не потрібна, у випадку якщо термін перебування в країні становить менше трьох місяців. У зв'язку з тим, що на чемпіонат з серфінгу приїдуть сотні тисяч туристів - місця в готелях потрібно бронювати заздалегідь.
26 февраля 2011, 13:00




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт