» Отдых » Новости туризма

Підводний готель на Мальдівах ввів послугу для молодят

    всего 84291 отеля

Підводний готель на Мальдівах ввів послугу для молодят

У готелі Conrad Maldives Rangali Island Hotel, розташованому на Мальдівах, доступна нова послуга для молодят - Ithaa Undersea Ceremony. Тепер наречені зможуть не тільки відсвяткувати під водою сама подія, але і провести першу шлюбну ніч на глибині 5 метрів.

Для цього довелося переобладнати підводний ресторан Ithaa в справжній розкішний номер, де над вами будуть плавати рідкісні риби, і ви зможете помилуватися кораловими рифами надзвичайної краси.

Нова послуга включає в себе: саму весільну церемонію, святкова вечеря, катання на човні на заході сонця, spa - процедури для молодят і, звичайно ж, сама шлюбна ніч під водою, а вранці вас буде чекати сніданок із шампанським.

Дана послуга вже користується величезною популярністю серед молодят і, якщо ви побажаєте провести незабутню ніч під водою, то вам слід заздалегідь зробити замовлення - приблизно за два тижні до одруження. Вартість даної послуги не розголошується, але її можна дізнатися за запитом.
26 февраля 2011, 13:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт