» Отдых » Новости туризма

У готелях Нью-Йорка з'явилися басейни з підігрівом

    всего 84291 отеля

У готелях Нью-Йорка з'явилися басейни з підігрівом

У Нью-Йорку з'явився новий тренд - відкриті басейни. Для багатьох туристів і жителів міста вони виглядають досить привабливими, незважаючи на усталену в Нью-Йорку холодну погоду.

У березні 2011 року готель James відкриє власний підігріває басейн на даху. Купальщики зможуть милуватися Манхеттеном, не виходячи з води. З басейну відкривається вид на Гудзон, Нью-Джерсі, Бруклінський і Манхеттенський мости. У басейні готелю James також можна буде зайнятися аквааеробікою під керівництвом фітнес-гуру Оскара Сміта, повідомляє USA Today.

У березні ж відкриється і "найвищий басейн у світі". Він буде працювати на 118-му поверсі готелю Ritz-Carlton.

У готелі Trump SoHo з басейну не відкривається шикарний вид. Зате тут можна поплавати в по-справжньому розкішних умовах. Басейн викладений блакитною італійської плиткою. Також в ньому є вражаючий водоспад. Планується, що він відкриється для відвідувачів в травні-червні 2011 року.

У готелі Gansevoort постояльці і туристи вже зараз можуть викупатися в підігрівався відкритому басейні, працюючому круглий рік. Він розташований на 20 поверсі будівлі, звідки відкривається вид на Empire State building.
26 февраля 2011, 22:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт