» Отдых » Новости туризма

Знижки для вболівальників на час чемпіонату світу з футболу

    всего 84291 отеля

Знижки для вболівальників на час чемпіонату світу з футболу

Міжнародна готельна мережа Design Hotels оголосила про свою нову промоакції. В її рамках 26 готелів мережі, розташовані в країнах, що беруть участь у чемпіонаті світу з футболу, будуть пропонувати постояльцям знижки до 50 %.

Розмір знижки залежить від досягнень команди тієї країни, в якій знаходиться готель, на чемпіонаті. Знижки варіюються від 10 % під час групового етапу до 50 % під час фінальних матчів, повідомляє Independent.

Акція працює тільки на час певних періодів чемпіонату. Відповідно, щоб отримати " півфінальні " 40% - ві знижки, гості повинні забронювати номер в одному з готелів мережі саме в період півфінальних ігор - з 6 по 10 липня.

Таким чином, постояльці Design Hotels будуть брати участь у своєрідному тоталізаторі, вгадуючи, яка команда буде грати в найвідповідальніших матчах.

Знижки будуть доступні в таких країнах, як Бразилія, Франція, Німеччина, Мексика, Італія, Англія, Португалія та Іспанія. У разі якщо країна вибуває з чемпіонату, постояльці позбавляються своєї знижки.
26 мая 2010, 12:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт