» Отдых » Новости туризма

Літак з українськими туристами, застряглими в Домініканській Республіці, вилетів у Київ

    всего 84291 отеля

Літак з українськими туристами, застряглими в Домініканській Республіці, вилетів у Київ

Літак з українськими туристами в середу, 12 січня, о 17:50 за київським часом (11:50 за місцевим часом) вилетів з Домініканської Республіки в Київ.

"У понеділок увечері авіакомпанія АероСвіт не змогла забезпечити виконання чартерного рейсу Пунта-Кана - Київ, оскільки в екіпажу виникли сумніви щодо кондиційності палива після заправки літака в аеропорту Punta Cana International", - заявили в АероСвіті.

В 23:00 за місцевим часом в результаті виконання необхідних процедур, тестування систем літака і консультацій екіпажу з Центром контролю техобслуговування авіакомпанії в Києві, було прийнято остаточне рішення про перенесення авіарейсу.

Після цього співробітники домініканського представництва туроператора MIBS TRAVEL, партнера авіакомпанії АероСвіт, приступили до пошуку і бронювання для пасажирів місць у готелях. До 2:00 доставка й поселення всіх туристів (понад 220 осіб) були завершені, заявили в авіакомпанії.

"В основному пасажири відкладеного рейсу були розміщені в готелях системи Barcelo Bavaro, у тому числі 145 осіб - у 5-зірковому Barcelo Bavaro Palace Deluxe. У всіх готелях харчування забезпечене за системою" все включено ", - йдеться в повідомленні АероСвіту.

У ніч на середу за пасажирами в Домініканську Республіку був направлений резервний літак Boeing 767 з Києва. Прибуття рейсу в Україну очікується в ніч на четвер в 4:00 за київським часом. Загальна затримка рейсу Пунта Кана - Київ склала приблизно 2,5 доби.

Раніше повідомлялося, що понад 220 українських туристів з 9 січня не можуть покинути Домініканську Республіку через затримку рейсу Пунта-Кана - Київ авіакомпанії АероСвіт.

Одна з застряглих туристок повідомила Кореспондент. net про подробиці затримки рейсу. За її словами, в понеділок туристи вдруге пройшли паспортний контроль і зайняли свої місця в салоні літака. Однак, після тригодинного очікування людей відвезли назад в аеропорт.

"Шість годин очікування і численних телефонних дзвінків оператору не дали жодного результату. Туристи влаштували бунт і вийшли на злітну смугу аеропорту", - повідомила туристка з України. Вона також зазначила, що громадяни України не були забезпечені харчуванням в аеропорту.
12 января 2011, 18:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт