» Отдых » Новости туризма

Фестиваль драконів у Великобританії

    всего 84291 отеля

Фестиваль драконів у Великобританії

C 12 по 27 лютого в британському Норіджі (Norwich) знову пройде Фестиваль драконів. У минулому році цей захід проводився вперше і зібрало 22 000 відвідувачів.

Організатори сподіваються, що під час свята як туристи, так і місцеві жителі дізнаються багато цікавого про історію міста, про його міфах і легендах. Крім виставок та лекцій відвідувачів фестивалю чекають різноманітні майстерні, лялькові вистави, казки, фільми і танці, а також скульптури і тематичні стенди, створені місцевими творчими групами.

Норідж - столиця Норфолка (Norfolk) і Східної Англії (East Anglia). Завдяки своїм древнім спорудам Норідж по праву вважається одним з найбільш збережених середньовічних міст Великобританії, а Норіджскій собор володіє найбільшим монастирським двором і другою за висотою церковним шпилем в Англії.

Дракон як геральдичний символ асоціювався з Норідж ще з часів Середньовіччя. Сьогодні туристи можуть побачити безліч скульптурних зображень дракона, які протягом століть використовувалися в оформленні архітектурних споруд, а образ цього середньовічного чудовиська задіяний у багатьох міських святах.

Очікується, що 60 фестивальних заходів пройдуть на 30 майданчиках міста, і не менше половини з них будуть безкоштовними, повідомляє VisitBritain.
04 января 2011, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт