» Отдых » Новости туризма

Швейцарія чекає любителів переночувати в голку

    всего 84291 отеля

Швейцарія чекає любителів переночувати в голку

Мережа оригінальних готелів, Iglu-Dorf, оголосила про знижки на розміщення в своїх голку-селах на території всієї Швейцарії. Так, в рамках пакету Midweek Fun Package дві ночі в Енгельберг (Engelberg) обійдуться в 239 швейцарських франка (189 євро) на людину. Одну з ночей гості проведуть в готелі Trubseehof, а другу - в горах, в голку.

Пропозиція Lovers Paradise на курорті Гштад (Gstaad) і Romantic Nights в Клостерс (Klosters) орієнтовано в першу чергу на закохані пари. Одна з ночівель проходить в "романтичному голку", інша - в комфортабельному готелі з великим спектром послуг для молодят і сімейних пар. Вартість пакетів - від 550 франків (435 євро) в Гштаде і 469 франків (371 євро) в Клостерс.

Дводенне проживання на курорті Ленк (Lenk) в рамках пакета Fire and Ice стоїть від 1360 франків (близько 1000 євро) на людину. Після ночі в селі голку туристи відправляться на вертольоті в готель Lenkerhof. Поїздку можна здешевити, якщо відмовитися від вертольота: в цьому випадку проживання обійдеться в 730 франків (578 євро) на людину.

Температура в голку - близько 0... -2 ° С, повідомляє OnTheSnow. Крім екзотичного нічлігу, гостям пропонується багато захоплюючих зимових занять і прогулянкових маршрутів.

Готелі Iglu-Dorf розташовані не тільки в Швейцарії, але і в Андоррі, а також у Німеччині.
03 января 2011, 11:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт