» Отдых » Новости туризма

У Версальському палаці відкриється готель

    всего 84291 отеля

У Версальському палаці відкриється готель

Одне з будівель палацового комплексу Версаля перетворять на розкішний готель. Це буде зроблено в рамках проекту з використання комерційного потенціалу історичних місць.

Готель розміститься в Hotel du Grand Controle - особняку, де традиційно селилися королівські скарбники, - і буде розрахована всього на 23 номери. Відкриття заплановане на кінець 2011 року.

Особняк був побудований в 1680 році архітектором Жюлем Ардуаном - Мансаром. Він розташований на території мальовничого палацового саду, в якому виростає безліч апельсинових дерев, повідомляє Independent.

За реконструкцію будівлі компанія Ivy International заплатить близько 5,5 мільйонів євро. За словами експертів фірми, особняк був переданий реставраторам у страхітливо поганому стані.

За деякими оцінками, вартість проживання в стандартному номері нового готелю складе 750 євро на добу, в королівському сьюте - до 20 тисяч євро.
03 января 2011, 15:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт