» Отдых » Новости туризма

Море стане ближче до столиці після появи поїзда «Київ-Пляж»

    всего 84291 отеля

Море стане ближче до столиці після появи поїзда «Київ-Пляж»

Швидкісне залізничне сполучення планується встановити між Києвом і одним з курортних міст Чорноморського узбережжя, забезпечивши доставку бажаючих відпочити біля моря з початкового в кінцевий пункт в лічені години.

Щоб максимально скоротити час перебування в дорозі, ініціатори реалізації проекту мають намір пустити сучасні потяги зі столиці до Одеси або Євпаторію, оскільки ці міста розташовані ближче інших до Києва і, в той же час, володіють склалася рекреаційною інфраструктурою та хорошою транспортною системою.

Глава Євпаторії Андрій Даниленко вважає подібну ініціативу перспективною і важливою для довіреного йому міста. За його даними, як інформує Євпаторійський міський портал, в даний час можливість запуску швидкісного потягу, що має поки умовну назву «Київ-Пляж», розглядається на рівні Міністерства транспорту. Очікується, що головною метою реалізації задуманого є надання комфортного і швидкого способу потрапляння на пляж.

Як відзначають експерти, Криму поява подібного швидкісного маршруту принесе збільшення туристичного потоку, при цьому додатковий поштовх для розкриття потенціалу отримає Євпаторія.
03 января 2011, 10:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт