» Отдых » Новости туризма

Еквадор відзначає зростання числа туристів

    всего 84291 отеля

Еквадор відзначає зростання числа туристів

Еквадор підводить підсумки туристичного року. За даними, отриманими за одинадцять місяців, країну відвідали більше мільйона зарубіжних гостей (968499 туристів - за весь 2009 рік). Зростання інтересу до Еквадору з боку іноземців - результат добре організованої маркетингової програми, вважають в Міністерстві туризму.

У рамках цієї програми в році, що минає почалося просування нового образу Еквадору під девізом "Ecuador ama la vida" ("Еквадор любить життя"). "Ми - держава, повне фарб. В Еквадорі можна знайти всі кольори, які може сприйняти людське око. Це дуже точний опис нашої невеликої країни, що вміщає в себе нескінченну різноманітність життя у всіх її проявах, - пояснив задум міністр туризму Фредді Елерс. - Еквадор , як синонім життя і любові, запрошує своїх гостей навчитися любити життя так, як робимо це ми ".

Основний потік гостей прибуває в Еквадор із США (23,64%), на другому місці - Колумбія (19,23%), потім - Перу (14,91), повідомляє BuenoLatina. ru. У 2010 році був відзначений ріст числа туристів з країн Південної Америки (Чилі, Венесуела, Куба, Мексика), Канади, Німеччини, Великобританії, Італії та інших держав.
31 декабря 2010, 18:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт