» Отдых » Новости туризма

На французькому гірськолижному курорті знову з'явиться ялинка Swarovski

    всего 84291 отеля

На французькому гірськолижному курорті знову з'явиться ялинка Swarovski

Один з найкрасивіших і фешенебельних французьких лижних курортів - Межев (Megeve) - другий рік поспіль радує своїх гостей чудовим сюрпризом, підготовленим спільно з компанією Swarovski. 3000 кришталевих зірочок прикрасять різдвяну ялинку, встановлену на центральній площі.

Цього року церемонію запалювання вогнів на зеленій красуні 15 метрів у висоту і 7 метрів в ширину покажуть на великому дисплеї, повідомляє сайт курорту. Подія відбудеться 4 грудня 2010 року о 19. 30. Улаштовувачі заходу обіцяють, що ялинка буде переливатися вогнями до самої ночі.

Межев розташовується в безпосередній близькості від Монблану, в центрі обширної гірськолижної області Evasion Mont-Blanc, що об'єднує декілька зон катання. Можливості і різноманітність трас залежать від обраного скі-пасу. А дітям неодмінно варто відвідати містечко Санта-Клауса Santa Village, де їх чекає безліч пригод.

З року в рік Swarovski встановлює свої чудові ялинки по всьому світу. У ці дні їх можна побачити, зокрема, біля Queen Victoria Building в Сіднеї, торгового центру Grand Gatewateway в Шанхаї, на центральному залізничному вокзалі Цюріха і в багатьох інших місцях.
24 ноября 2010, 21:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт