» Отдых » Новости туризма

Нові готелі увійшли в Leading Hotels of the World

    всего 84291 отеля

Нові готелі увійшли в Leading Hotels of the World

Елітне об'єднання готелів Leading Hotels of the World оголосило про те, що включило у свою колекцію сім нових готелів. Всі вони відрізняються один від одного і розкидані по всьому світу - від Нью-Йорка до африканських національних парків.

Setai Fifth Avenue в Нью-Йорку знаходиться на перетині 5-ї авеню і 34-ої вулиці. Готель розрахований на 214 номерів, сьютов і апартаментів - деякі з них з балконами і повністю обладнаними кухнями. Номери в цьому готелі - одні з найбільших в місті. При готелі працюють ресторан Ai Fiori, Bar on Fifth з коктейлями і spa-центр Auriga з хаммамом, повідомляє USA Today. Вартість проживання становить від $ 595.

Al Areen Palace & Spa, розташований в 35 хвилинах їзди від Манами (Manama, Бахрейн), складається з розкішних вілл і розрахований на 78 номерів. У кожному номері - свій власний басейн і джакузі. При готелі є поле для гольфу і майданчик для гри в сквош, хаммам, фітнес-центр і дитячий клуб. Проживання - від $ 530.

Kempinski Nile Hotel Garden City знаходиться на східному березі Нілу і є першим бутік-готелем в Каїрі. Інтер'єри 191 номери поєднують в собі сучасний європейський дизайн і східну розкіш. Кілька ресторанів радують гостей вишуканими стравами від французької до арабської кухні. Є також джаз-бар. Проживання - від $ 258.

Готель One & Only The Palm, розрахований на 94 номери, знаходиться на півострові Palm Jumeirah в Дубаї. Архітектор, який проектував будівлю, надихався мавританськими і Андалузький будівлями. При готелі є spa-центр, фітнес-клуб, басейн, марина і приватний пляж.

Zulu Camp at Shambala Game Reserve поряд з Йоханнесбургом (Johannesburg) був побудований спеціально для шанувальників сафарі. Він налічує вісім невеликих шале і приваблює тих, хто приїжджає до Африки заради "великої п'ятірки": в окрузі мешкають леопарди, леви, слони, буйволи, чорні і білі носороги. Проживання - від $ 3575.

Готель Sandy Lane на західному узбережжі Барбадосу розрахований на 112 номерів - кожен зі своєю верандою, що виходить в сад або на океан. При готелі є spa-центр, поле для гольфу на 45 лунок, фітнес-клуб, тенісні корти та дитячий клуб. Проживання - від $ 1900.

Casa de Campo - знаменитий готель в Домініканській Республіці. Він розрахований на 215 номерів, сьютов і вілл. На його території працюють 20 ресторанів та 15 барів. Тут є власний кінноспортивний центр, тенісні корти, spa-центр, три поля для гольфу, 45 різних магазинів і вертолітний майданчик. Проживання - від $ 445.
24 ноября 2010, 14:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт