» Отдых » Новости туризма

У Лондоні з'являться нові двоповерхові автобуси

    всего 84291 отеля

У Лондоні з'являться нові двоповерхові автобуси

Макет нового червоного двоповерхового автобуса в натуральну величину був представлений нещодавно мером Лондона Борисом Джонсоном. Мер заявив, що розраховує ввести їх в експлуатацію в 2012 році. А з травня 2011 року нові автобуси будуть в тестовому режимі курсувати по британській столиці.

Новий автобус був сконструйований на основі класичного даблдекера Routemaster, який зник з лондонських вулиць в 2005 році (хоча на туристичних маршрутах вони ще зустрічаються).

Сучасна модель буде споживати на 15% менше палива, ніж існуючі гібридні автобуси, і стане на 40% більше ефективною, ніж дизельний транспорт. Крім того, двигун в нових автобусах працює майже безшумно, пише Independent.

Новаторський дизайн дозволив конструкторам використовувати ультралегкі матеріали, завдяки яким внутрішній простір здається більше. В нових автобусах буде по троє дверей та дві внутрішніх сходів на другий поверх.

Як і в Routemaster, тут обладнана відкрита платформа, щоб пасажири могли виходити з автобуса і заходити в нього в будь-який момент. Особливо це актуально для лондонців і туристів в годину пік.

Тим часом Лондон прощається зі здвоєними одноповерховими автобусами. Планується, що місто повністю позбавиться від них уже до кінця 2010 року.
24 ноября 2010, 14:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт