» Отдых » Новости туризма

Депутати Європарламенту сьогодні ухвалять резолюцію по Україні

    всего 84291 отеля

Депутати Європарламенту сьогодні ухвалять резолюцію по Україні

Депутати Європейського парламенту ухвалять резолюцію щодо ситуації в Україні в заключний день роботи пленарної сесії організації у французькому Страсбурзі.

Як повідомило інформагентство УНІАН з посиланням на ІТАР-ТАРС, представник Вищої законодавчого органу Євросоюзу заявив: "Депутати мають намір дати оцінку системним реформам в Україні і ретельно проаналізувати політичні процеси в країні після виборів до місцевих органів влади".

"Разом з тим, в ЄС зберігається стурбованість щодо можливих порушень в Україні свободи слова і зборів", - зазначив співрозмовник ІТАР-ТАРС.

Раніше посол України при ЄС Костянтин Єлісєєв заявив, що Україна сподівається на збалансовану резолюцію Європарламенту. "На нашу думку, резолюція повинна б бути збалансованою, конструктивною і повинна б, скоріше, підбадьорювати Україну, ніж бентежити для проведення реформ", - сказав він.

Нагадаємо, що Європарламент планував прийняти резолюцію щодо ситуації в Україні 21 жовтня. Проте за пропозицією групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів голосування двічі переносилося. 21 жовтня - для того, щоб дочекатися проведення місцевих виборів 31 жовтня цього року в Україні, а 10 листопада - через неготовність доповіді спостерігачів Європарламенту за виборами.
25 ноября 2010, 10:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт