» Отдых » Новости туризма

Благодійні тури по Зімбабве - реальний шанс допомогти країні

    всего 84291 отеля

Благодійні тури по Зімбабве - реальний шанс допомогти країні

Зімбабве пропонує своїм гостям нову концепцію відпочинку: подорожі в маловідвідуваній місця країни з гуманітарною місією. "Подібні подорожі принесуть набагато більше користі найбіднішим жителям Зімбабве, ніж звичайне спостереження за живою природою", - пояснює представник прес-служби Європейської мережі подорожей (ETN) Шеріл Робертсон (Cheryl Robertson).

У рамках таких турів гості зможуть не тільки заглянути у віддалені куточки Зімбабве, помилуватися їх незайманою природою, оцінити місцеві звичаї і особливості кухні, але і спробувати реально допомогти людям однією з найбідніших країн на планеті.

Благодійна частина поїздки передбачає відвідання центру Nzeve для глухих, притулку для безпритульних Simukai, госпіталю місії St. Augustine, дитячого будинку Robert Mugabe, сімейного центру для реабілітації хворих на СНІД, Chengetai Centre для розумово хворих людей та інших лікувально-виховних закладів, повідомляє РІА "Новости".

Сума благодійного внеску вже закладена у вартість турпакета. В кінці маршруту, після відвідування проблемних місць Зімбабве, кожен турист зможе сам визначити, куди або кому конкретно повинна бути спрямована його персональна грошова допомога.

Вартість такого туру в залежності від чисельності групи коливається від $ 2000 до $ 3000 на людину. Тривалість становить 11 днів, в кожному турі зможуть взяти участь від 8 до 12 осіб. Перед початком подорожі турист-меценат пройде обов'язковий інструктаж.

Зімбабве відноситься до найбіднішим країнам світу. Її ВВП на душу населення становить 500 доларів. Цю позицію країна ділить з Ліберією, а гірші результати - лише у Конго.
20 ноября 2010, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт