» Отдых » Новости туризма

Євросоюз виділив мільйони євро на оновлення столиці Кіпру

    всего 84291 отеля

Євросоюз виділив мільйони євро на оновлення столиці Кіпру

За задумом міської влади, до 2012 року столиця Кіпру перетвориться до невпізнання. В даний час відразу в декількох районах міста проходять масштабні роботи з реконструкції та розширення основних транспортних магістралей, вулиць і площ.

Тут створюються зручні кругові розв'язки і навісні мости, які почасти розвантажать основні вулиці Нікосії, заповнені автомобілями в години пік. На деяких трасах з'явиться до шести смуг руху. Розробляється 35 додаткових автобусних маршрутів, при цьому громадський транспорт піде по окремих смугах.

Стануть більш сучасними та міські площі, повідомляє "Вісник Кіпру". Зокрема, будуть оновлені площі Солому, Каімаклі і Елефтерія. Подбає Нікосія і про велосипедистів. Вже до 2011 року тут буде реалізований проект по створенню мережі безпечних велосипедних доріжок. Крім того, в місті буде розбито кілька нових парків.

Все це стало можливим завдяки підтримці Євросоюзу, який виділив на модернізацію міста 680 млн євро до 2013 року. Разом з місцевим фінансуванням, що направляється на оновлення Нікосії, бюджет складе 720 мільйонів євро.
20 ноября 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт