» Отдых » Новости туризма

Новий готель Mandarin Oriental відкриється в Шанхаї

    всего 84291 отеля

Новий готель Mandarin Oriental відкриється в Шанхаї

Готельна група Mandarin Oriental підписала контракт на управління новим готелем, будівництво якого в даний час ведеться в районі Пудун у Шанхаї.

Готель буде розташована в самому центрі ділового кварталу Lujiazui Central. Вона стане частиною багатофункціонального комплексу "Міська Гавань", на території якого будуть перебувати офіси, резиденції, торгові центри і квітучі сади.

Готель розміститься в крокової доступності від офісу Валютної Біржі Шанхая і регіональних штаб-квартир основних місцевих і міжнародних фінансових установ. Крім того, від готелю можна за кілька хвилин дійти до набережної річки Хуанпу.

До послуг гостей готелю будуть 362 номери і 210 резиденцій, оформлених у вишуканому стилі і обладнаних за останнім словом техніки, а також - ексклюзивна зона відпочинку. З вікон номерів відкриється захоплюючий вид на місто та річку.

Меню трьох ресторанів готелю не залишить байдужими найвибагливіших клієнтів. У лаундж-зоні та барі гості зможуть скуштувати фірмові коктейлі Mandarin Oriental, а ласуни по достоїнству оцінять асортимент власної кондитерської готелю.

Відкриття готелю заплановано на 2013 рік, говориться в прес-релізі.
08 ноября 2010, 19:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт