» Отдых » Новости туризма

Угода про асоціацію: Україна і Євросоюз домовилися щодо спільного звіту

    всего 84291 отеля

Угода про асоціацію: Україна і Євросоюз домовилися щодо спільного звіту

Україна і Європейський Союз погодили текст спільного звіту про переговори щодо укладення угоди про асоціацію між Україною та ЄС, який буде схвалений у ході Чотирнадцятого саміту Україна - ЄС 22 листопада цього року в Брюсселі. [ ab]

Так, згідно з повідомленням українського МЗС, це сталося сьогодні, 8 листопада, в Києві під час пленарного засідання в рамках 17-го раунду переговорів між Україною та ЄС щодо укладення угоди про асоціацію, в ході якого сторони погодили низку положень розділів угоди стосовно преамбули, юстиції , свободи та безпеки, а також інституційних, загальних та прикінцевих положень.

Як повідомляється, наступне пленарне засідання в рамках 18-го раунду переговорів відбудеться наприкінці січня - початку лютого 2011 року в Брюсселі.

Також в МЗС відзначили, що українську делегацію на переговорах очолював заступник міністра закордонних справ Павло Клімкін; делегацію ЄС - заступник генерального директора генерального директорату зовнішніх відносин Єврокомісії Юг Мінгареллі.

Нагадаємо, що саміт Україна-ЄС, який пройде 22 листопада в Брюсселі, може підтримати надання Плану дій щодо скасування віз для України.

Згідно з проектом документа, лідери країн-членів ЄС планують заявити про те, що саміт з Україною буде спрямований на посилення переговорів про угоду про асоціацію і про створення зони вільної торгівлі.
08 ноября 2010, 19:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт