» Отдых » Новости туризма

Експерти ЮНЕСКО оцінили стан Софії Київської

    всего 84291 отеля

Експерти ЮНЕСКО оцінили стан Софії Київської

Директор Юнес Франческо Бандарін назвав стан Національного заповідника Софії Київської відмінним, пише в своєму сьогоднішньому номері Комсомольська правда в Україні.

Як відзначає видання, таку думку він висловив після екскурсії по об'єктах, які включені до культурної спадщини ЮНЕСКО - Києво-Печерській Лаврі та Національному заповіднику Софії Київської.

"Пан Бандарін зазначив, що заповідник і пам'ятник знаходяться у відмінному стані. Франческо Бандарін був приємно вражений високим рівнем інженерних та історичних досліджень", - сказав заступник директора Софії Київської Ірина Марголіна.

Марголіна також зазначила, що експерти ЕКОМОСА, який входить в ЮНЕСКО, постійно інспектують Лавру і Софію Київську. Найближчим часом очікується приїзд архітектора ЕКОМОСА Тодора Крестнева.

Тим часом, як раніше повідомляв сайт ТСН. ua, заступник директора ЮНЕСКО Франческо Бандарін, який приїхав до Києва разом з експертами для оцінки стану об'єктів культурної спадщини Софії Київської та Києво-Печерської Лаври, а також їхніх буферних зон, заявив, що незадоволений деякими об'єктами.
08 ноября 2010, 18:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт