» Отдых » Новости туризма

Лондонський Біг Бен закрили для іноземних туристів

    всего 84291 отеля

Лондонський Біг Бен закрили для іноземних туристів

Одну з головних визначних пам'яток Лондона, знамениту башту Біг Бен закрили для відвідування іноземцями.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, дане рішення було прийнято у зв'язку із загрозою терористичної атаки. Тепер для того, щоб піднятися на верхній майданчик вежі, відвідувачеві необхідно володіти британським паспортом.

"Раніше вежу відвідувала велика кількість іноземних туристів, тепер же для її відвідин ви повинні бути британським підданим, - повідомив доглядач баштового годинника Майкл Маккенн. - Процедура перевірки на предмет забезпечення безпеки дуже ускладнилася. Ми більше не проводимо публічних турів, але ви можете написати своєму депутату і викласти у своєму запиті причини, з яких ви хотіли б побувати на вежі, і він чи вона можуть організувати для вас такий тур ".

Доглядач вежі не уточнив, коли саме Біг Бен був закритий для іноземців і як довго збережеться ця заборона. Він лише додав, що зміни були внесені службою охорони будівлі парламенту, яка зробила це за рекомендацією поліції. Правоохоронні органи побоюються того, що терористи можуть спробувати організувати показові акції щодо найбільш відомих британських пам'яток.

Також повідомляється, що до введення заборони і більш жорстких заходів безпеки Біг Біг щорічно відвідували близько 17 тисяч зарубіжних туристів і жителів Великобританії.

Нагадаємо, 28 вересня, у Парижі була проведена евакуація людей з Ейфелевої вежі і Марсового поля. Такі заходи було вжито після появи повідомлення про бомбу в цьому регіоні. Невідомий подзвонив з громадського телефону і повідомив, що на башті є згорток із вибухівкою.
08 ноября 2010, 18:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт