» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанії стали перевозити по одному пасажиру на рейсі

    всего 84291 отеля

Авіакомпанії стали перевозити по одному пасажиру на рейсі

Курйозний випадок стався з чеською авіакомпанією « Central Connect Airlines », яка через свої амбіції зважилася на виконання нового рейсу все лише з одним туристів на борту, повідомляє провідна чеська газета « DNES ».

Так, ще кілька тижнів тому авіакомпанія « Central Connect Airlines » прийняла рішення відновити перервану через кризу повітряне сполучення між Прагою і другим за значимістю містом країни Брно. Яке ж було його здивування пасажира, який купив квиток на цей рейс, коли під час реєстрації в аеропорту Брно йому повідомили, що він є єдиним пасажиром на борту літака, що виконує даний політ.

Не менш сильно були здивовані пілоти повітряного судна, які зізналися, що це перший випадок в їх польотної практиці, коли " на борту літака летить всього один пасажир ". Як заявили в авіакомпанії, квитки з'явилися в продажу лише тиждень тому, і лише через це літак вилетів за маршрутом з єдиним пасажиром на борту.
08 ноября 2010, 00:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт