» Отдых » Новости туризма

Зростання числа автомобільних поїздок до Фінляндії склав 50%

    всего 84291 отеля

Зростання числа автомобільних поїздок до Фінляндії склав 50%

Незважаючи на величезні черги на контрольно-пропускних пунктах, поїздки з Росії до Фінляндії на автомобілі не втрачають своєї популярності: так, у жовтні кордон перетинало в середньому по 20 тисяч осіб на день, а по суботах це число збільшувалося до 30 тисяч чоловік. Це на 50% перевищує показники осені минулого року.

У минулі листопадові вихідні попит на автомобільні подорожі до Фінляндії виявився настільки високий, що черги розтягнулися на багато кілометрів, а час очікування досягало 6 і більше годин. Щодня протягом цих днів кордон проходило до 25 тисяч росіян. При цьому на МАПП Nuijamaa відзначений добовий рекорд в 14 600 туристів, на МАПП Imatra - 8300, повідомляє радіостанція Yle.

Одночасно представники магазинів відзначають зростання покупок tax free, здійснених росіянами. Тільки в гіпермаркеті Prisma Lappeenranta в цьому році обсяг безмитних покупок виріс вже на 50%.

Улюбленими місцями відпочинку росіян у вихідні є прикордонні міста Лаппенранта, Іматра і Йоенсу, а також столичний регіон, аквапарки, котеджі на березі фінських озер.
08 ноября 2010, 10:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт