» Отдых » Новости туризма

Вручена чергова нагорода кращим представникам турбізнесу: World Travel Award-2010

    всего 84291 отеля

Вручена чергова нагорода кращим представникам турбізнесу: World Travel Award-2010

7 листопада в Лондоні відбулася фінальна гала-церемонія премії World Travel Award. Ця нагорода вже 17 років поспіль вручається найкращим представникам туристичного бізнесу більшості країн світу. Travel. ru пропонує познайомитися зі списком переможців.

World Travel Award вручається поетапно: спочатку обираються переможці по континентах, а потім кращі представники кожної частини світу змагаються вже в світовому масштабі.

У цьому році близько 5000 компаній з 162 країн світу боролися в 1000 номінаціях. На відміну від минулих років, жоден з російських готелів, що вийшли у фінал, головну нагороду не отримав. Програли й інші номінанти з Росії (так, Санкт-Петербург претендував на звання кращого європейського напрямку, а Домодєдово - кращого європейського аеропорту).

Тим не менш, World Travel Award дає представникам турбізнесу все більше шансів на перемогу: рік від року число номінацій збільшується. Новими категоріями 2010 року стали: кращий апартготель, краща бюджетна авіакомпанія, кращий готель-вілла класу люкс, краще напрямок для спортивного туризму, кращий курортний готель в пустелі, кращий дайвінговий курортний готель і ще десятки напрямків роботи професіоналів туристичної сфери.
08 ноября 2010, 08:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт