» Отдых » Новости туризма

Останній шанс побачити золото інків в Європі

    всего 84291 отеля

Останній шанс побачити золото інків в Європі

У віденському виставковому комплексі Novomatic Forum до 27 лютого будуть представлені золоті та срібні артефакти з Перу, створені в епоху інків. Це останній шанс побачити приголомшливу колекцію за межами Південної Америки.

"Було вкрай складно вивезти всі ці речі з Перу. Оскільки ця експозиція складає значну частину національної спадщини, її можна було вивезти з країни лише на короткий час", - каже куратор виставки "1000 років золота інків" Маркета кризовое.

В експозицію включені 86 об'єктів, у тому числі - прикраси та похоронні маски. На батьківщині вони виставляються Музеї золота в Лімі. Серед експонатів є як стародавні артефакти, так і більш сучасні, стилізовані під роботу інків в XV столітті, повідомляє Independent.

Як доповнення до золота інків на виставці представлені також і предмети мистецтва древніх племен Vicus, Nazca і Moche. Саме їх спадщина лягло в основу культури імперії інків. Багато експонатів допомагали археологам пояснити різні ритуали і традиції інків. Однак деякі речі - на кшталт "золотий руки" - так і залишилися загадкою.

До Відня виставка побувала в інших європейських містах. Однак більше гастролей не планується. Після 27 лютого експозиція повернеться в Перу.
07 ноября 2010, 15:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт