» Отдых » Новости туризма

У Європі з'являться електрифіковані тук-туки

    всего 84291 отеля

У Європі з'являться електрифіковані тук-туки

Електрифікована версія знаменитих тайських тук-туків може незабаром з'явитися на європейських дорогах. Нещодавно голландська компанія представила власний варіант транспортного засобу зі словами, що він ідеально підходить для коротких маршрутів у містах Європи.

Нові тук-туки менше більшості автомобілів і набагато маневреннее. Передбачається, що новий транспортний засіб буде випускатися у двох видах - трьох-і шестиколісний. Тук-туки зможуть розвивати швидкість до 50 кілометрів на годину завдяки 15-кіловатним двигунам, повідомляє Independent. Електричний двигун також означає, що в новій версії тук-туки будуть абсолютно безшумними. Крім цього, в них встановлені обігрівачі та радіоприймачі.

Представники Tuk Tuk Factory, що створила європейські тук-туки, заявили, що їх транспортний засіб - не тільки веселе, але і екологічний спосіб пересування.

Тестові моделі тук-туків курсували по вулицях Амстердама протягом року. Тепер Tuk Tuk Factory шукає покупців в інших містах Європи. Вартість цих транспортних засобів коливається від 11 до 14 тисяч євро.
06 ноября 2010, 21:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт