» Отдых » Новости туризма

У Євросоюзі стурбовані порушеннями на виборах в Україні

    всего 84291 отеля

У Євросоюзі стурбовані порушеннями на виборах в Україні

Високий представник Європейського союзу у закордонних справах і політиці безпеки Кетрін Ештон стурбована повідомленнями про порушення на місцевих виборах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ештон.

"Кетрін Ештон стурбована повідомленнями низки місій спостерігачів на виборах про порушення в ході місцевих виборах 31 жовтня. Вони в основному виникають з виборчого законодавства та організації виборів. Вони підривають довіру громадськості до виборчого процесу та в подальше укріплення демократії в Україні", - сказано в повідомленні.

У той же час Ештон вітає готовність Президента Віктора Януковича зробити висновки з місцевих виборів і врахувати їх при розробці Виборчого кодексу.

Вона вважає, що реформа виборчого законодавства повинна бути проведена до виборів у Верховну Раду, щоб виборчий процес був підготовлений належним чином.

У свою чергу Європейський Союз готовий підтримувати Україну в здійсненні ключових демократичних реформ.

Ештон має намір продовжувати уважно стежити за завершенням виборчого процесу, підрахунком голосів, розглядом скарг і апеляцій, оголошенням остаточних результатів виборів.

Як повідомлялося, США констатували, що рівень відкритості й чесності місцевих виборів знизився в порівнянні з попередніми виборами Президента.

Європейська народна партія (ЄНП) також висловила розчарування місцевими виборами в Україні.
04 ноября 2010, 18:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт