» Отдых » Новости туризма

Reuters: У ЄС вважають, що переговори про вступ Хорватії вийшли на фінальну стадію

    всего 84291 отеля

Reuters: У ЄС вважають, що переговори про вступ Хорватії вийшли на фінальну стадію

У проекті доповіді Єврокомісії про прогрес країн-претендентів на членство в ЄС сказано, що переговори з Хорватією вийшли на фінальну стадію.

При цьому, як повідомляє агентство Reuters, що розташовує текстом доповіді, дата закінчення переговорів про вступ Хорватії не названа.

"Переговори з Хорватією вийшли на фінальну стадію. В той же час, необхідно продовжувати докладати зусилля та інтенсифікувати їх, зокрема, в сфері судового реформування", - наголошується в документі, який має бути схвалений всіма єврокомісарами, а потім опублікований 9 листопада.

Доповідь також містить інформацію про те, якого прогресу досягли Туреччина та інші країни-кандидати. Зокрема, Брюссель не дуже задоволений успіхами Анкари, яка досі не відкрила свої порти для Кіпру (члена ЄС).

Раніше Reuters повідомляв з посиланням на джерело в Брюсселі, що в листопаді влади ЄС можуть надати Чорногорії статус кандидата на членство в Європейському союзі. Очікується, що Чорногорія отримає статус кандидата, Албанії в такому статусі відмовлять, а положення Сербії не зміниться. "Це найбільш вірогідний сценарій", - повідомив Reuters представник ЄС.
04 ноября 2010, 18:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт