» Отдых » Новости туризма

У Лондоні постоялець п'ятизіркового готелю помер з голоду

    всего 84291 отеля

У Лондоні постоялець п'ятизіркового готелю помер з голоду

У лондонській п'ятизірковому готелі Hyde Park Towers Hotel постоялець помер з голоду.

Як повідомляють британські ЗМІ, працівники готелю знайшли тіло гостя, що розмістився в одному з найкращих номерів, тільки через два тижні після його смерті.

39-річний чоловік одразу ж виявив бажання заселитися в 115-ий номер лондонського готелю Hyde Park Towers Hote, оскільки саме в цьому номері в шістдесятих роках минулого століття жив відомий музикант Джимі Хендрікс.

Сплативши п'ятимісячне проживання в номері, добова вартість якого перевищує двісті доларів США, гість повісив на вхідні двері табличку Не турбувати. Саме з цієї причини співробітники Hyde Park Towers Hotel не входили в номер протягом двох тижнів.

За словами правоохоронних органів, про насильницьку смерть мови йти не може. Згідно офіційному висновку, чоловік помер від сильного виснаження, до якого довів себе постійним голодуванням. Можливо, він також страждав від розладів психіки.

Нагадаємо, в минулому році повідомлялося про 45-річний москвич Валерій Червякова, який вирішив досить нестандартним чином поліпшити сімейний бюджет в умовах економічної кризи - він зважився на складну операцію зі зменшення шлунку.
04 ноября 2010, 17:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт