» Отдых » Новости туризма

Ніч музеїв пройде в Денвері

    всего 84291 отеля

Ніч музеїв пройде в Денвері

В рамках Тижня мистецтв, яка буде проходити в американському Денвері (Колорадо) з 5 по 13 листопада, відбудеться Ніч музеїв. 18 міських музеїв 6 листопада будуть безкоштовно працювати з 17. 00 до 22. 00. А охочих долучитися до мистецтва будуть по спеціально розробленому маршруту розвозити безкоштовні автобуси.

Відвідувачі зможуть насолодитися живописом в Художньому музеї Денвера, прокотитися на стародавніх поїздах та автомобілях, представлених Музеєм транспорту, опинитися на найбільшій в країні виставці динозаврів у Музеї природи і науки, з'ясувати, як варять пиво на пивоварні Coors, і закінчити прогулянку у прекрасних робіт скульптора Генрі Мура в Ботанічному саду.

В рамках музейної ночі також можна буде безкоштовно відвідати Музей чорного американського заходу, присвячений афроамериканцям і Кіркландскій музей образотворчого та прикладного мистецтва (там проходить виставка, присвячена серіалу Mad Men), повідомляє eTurboNews. В Ночі музеїв беруть участь також Дитячий музей Денвера, музей Денвера передмість Літтлтон (Littleton) і Голден (Golden), культурний центр The Cell з виставкою про тероризм та інші. Протягом усієї ночі місцевих жителів і туристів розважатимуть музиканти і актори.

Всього під час щорічного Тижня мистецтв в Денвері пройде понад 200 заходів: екскурсії і виставки, вистави і майстер-класи, знижкові акції в магазинах і кулінарні вечірки.
04 ноября 2010, 09:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт