» Отдых » Новости туризма

Thai Airways збільшить паливний збір

    всего 84291 отеля

Thai Airways збільшить паливний збір

Авіакомпанія Thai Airways прийняла рішення знову підвищити паливний збір - в п'ятий раз за останні півтора року. Збір на лініях в Європу ( включаючи Москву ) і Ізраїль збільшиться з $ 131 до $ 139 за кожен польотний сегмент. Таким чином, для польоту з Москви до Бангкока і назад загальна величина паливної доплати складе $ 278. Нова ставка збору буде діяти для квитків, що продаються з 20 листопада.

Збільшені збори і на решті міжнародних лініях. На маршрутах з Бангкока в Янгон, Хошимін, Ханой, В'єнтьян, Пномпень, Пенанг збір складе $ 27 за сегмент додатково до основного тарифу та іншим зборам, на лініях в Куала-Лумпур, Сінгапур, Куньмін, Гуанчжоу, Дакку, Колкату і Гонконг - $ 37 ; в Коломбо, Манілу, Катманду, Бангалор, Джакарту, Тайбей, Ченнаї, Варанасі - $ 47 ; Делі, Мумбаї, Денпасар, Карачі, Лахор, Маскат, Ісламабад, Ель-Кувейт, Пекін і Шанхай - $ 66 ; в Токіо, Осаку, Нагою, Фукуока, Сеул і Пусан - $ 71 ; в Перт - $ 80 ; в Сідней, Мельбурн та Брісбен - $ 102 ; в Окленд - $ 129, в Лос-Анджелес - $ 161.
03 ноября 2010, 23:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт