» Отдых » Новости туризма

Найбільший у світі пасажирський літак здійснив аварійну посадку в Сінгапурі

    всего 84291 отеля

Найбільший у світі пасажирський літак здійснив аварійну посадку в Сінгапурі

Літак-гігант A380, у якого відмовив один з чотирьох двигунів, здійснив екстрену посадку в Сінгапурі.

Кореспондент агентства Agence France-Presse стверджує, що бачив дим з-під днища літака; крім того, один з двигунів, за його словами, сильно пошкоджений. Відразу після приземлення до лайнера прибули пожежники і рятувальники.

На борту аварійного лайнера перебуває 433 пасажири і 26 членів екіпажу. За повідомленнями австралійської влади, ніхто з них не постраждав.

Раніше низка ЗМІ з посиланням на індонезійські телеканали повідомили, що в районі острова Батам розбився літак-гігант A380 австралійської авіакомпанії Qantas.

Місцеві жителі стверджували, що чули вибух, а потім на острів нібито впали уламки літака, що розбився. Передбачувані фрагменти обшивки літака, що впали на острів, показав у прямому ефірі телеканал CNN.

Однак, практично відразу в Qantas офіційно спростували інформацію про авіакатастрофу, повідомивши, що у A380 відмовив один з двигунів. Представник авіаперевізника Емма Кірнс підкреслювала, що аеробус здатний летіти і на трьох двигунах, але екіпаж вирішив посадити лайнер, щоб не наражати на небезпеку пасажирів.
04 ноября 2010, 06:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт