» Отдых » Новости туризма

Туристи з усього світу вважають за краще повний англійський сніданок

    всего 84291 отеля

Туристи з усього світу вважають за краще повний англійський сніданок

Британія впевнено тримає пальму першості по крайней мере в одному з кулінарних змагань: як свідчить звіт VisitBritain, люди у всьому світі віддають перевагу починати день з повного англійського сніданку. Згідно з проведеним опитуванням, традиційний набір з яєчні, сосисок, кров'яної ковбаси, бекону, шампіньйонів, підсмажених на грилі, помідорів і тостів визнаний популярним у всьому світі.

Це підтверджує опитування 26000 потенційних туристів з ряду країн (1), яких просили оцінити, якою мірою вони згодні з твердженням: « Я завжди хотів спробувати повний Англійський сніданок ». Результати ранжирувалися за семибальною шкалою: від « категорично не згоден » (1) до « абсолютно згоден » (7). Серед найбільш відданих шанувальників британської кухні виявилися Росія, Бразилія, Індія, Південна Африка. І тільки ірландці і німці продемонстрували нейтралітет, оцінивши пропозицію менш ніж у 4 бали.
02 ноября 2010, 15:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт