» Отдых » Новости туризма

Marriott збільшить номерний фонд майже на 100 тисяч кімнат

    всего 84291 отеля

Marriott збільшить номерний фонд майже на 100 тисяч кімнат

Готельна група Marriott International оголосила про намір до 2013 року додати до свого портфоліо 80-90 тисяч номерів по всьому світу. У плани компанії входить також створення нових брендів і розширення їх присутності за межами США.

Зокрема, мова йде про бренди Courtyard, Fairfield, Autograph Collection, а також Edition, перший готель якого, Waikiki Beach, нещодавно відкрився на Гаваях. Ще один готель планується відкрити в кінці 2010 року в Стамбулі.

Крім цього, Marriott має намір збільшити число своїх готелів на території Росії. В даний час ведеться будівництво готелів в Казані, Іркутську, Краснодарі та Москві. Всі вони відносяться до найбільш популярних в нашій країні брендам - Courtyard, Marriott і Renaissance.

На початку 2011 року перших гостей прийме готель Courtyard на 150 номерів в Казані, в травні відкриється готель Courtyard на 170 номерів в Москві біля станції метро " Павелецкая ", а в IV кварталі почне роботу готель Courtyard в Іркутську, повідомляє Інтерфакс.
02 ноября 2010, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт