» Отдых » Новости туризма

Австрійський курорт Майрхофен оновився до наступаючого сезону

    всего 84291 отеля

Австрійський курорт Майрхофен оновився до наступаючого сезону

Австрійський гірськолижний курорт Майрхофен вже в ці дні пропонує відмінні умови для катання на льодовику Хінтертукс. Повністю курорт запрацює на початку грудня, а поки тут поступово відкриваються нові траси.

З 4 грудня по 25 квітня вартість користування підйомниками в зоні Mayrhofen Bergbannen на 1 день складає 41,5 євро для дорослих і 18,5 євро для дітей. У ці ж дати катання на льодовику Хинтертукс обійдеться в 42 євро для дорослих і 19 євро для дітей. Катання у всій долині Циллерталь можливо зі скі-пасом Zillertaler Superskipass, який продається мінімум на 2 дні за ціною 80,5 євро для дорослих і 36 євро для дітей. Шість днів катання обійдуться в 199 і 89,5 євро відповідно.

До майбутнього сезону оновився підйомник від гірської станції Penkenbahn до Gechossberg. Крісельний підйомник і телекабіна проведені паралельно один одному - таким чином катаються можуть вибирати, чи хочуть вони піднятися, не знімаючи лиж і сидячи в кріслах, чи віддадуть перевагу роздягнутися і піднятися нагору в теплій телекабіни. Як запевняє адміністрація курорту, такого сервісу немає ніде в світі.

У перших числах січня в Майрхофені запрацює новий конференц-центр Freiraum на вершині гори Ахорн з навісною майданчиком довжиною 56 метрів. Тут можна проводити як ділові заходи, так і святкові події.

Також туристів чекає оновлений центр відпочинку White Lounge, де є крижаний бар, крижаний готель і сауна. До нинішнього сезону на сонячній терасі додані шезлонги для відпочинку.

Високим сезоном в Майрхофені є періоди з 18 грудня по 7 січня, з 29 січня по 18 березня і з 16 по 25 квітня.

Майрхофен - це 159 кілометрів гірськолижних трас, які обслуговують 53 підйомника. На схилах гір працюють 29 гірських ресторанів. Крім якісного сервісу і відмінних умов для катання, курорт замінить гігантським сноу-парком Vans Penken Park і спуском Harakiri - короткою, але дуже складно трасою з ухилом 78%. Всім спустився по ній навіть видається футболка "Harakiri Survivors" ("Пережившие харакірі").
02 ноября 2010, 15:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт