» Отдых » Новости туризма

Відкрито сезон на гірськолижних курортах Норвегії

    всего 84291 отеля

Відкрито сезон на гірськолижних курортах Норвегії

Слідом за Фінляндією, відкриває гірськолижний сезон і Норвегія. Завдяки відмінним погодним умовам курорт Квітфьель (Kvitfjell) вирішив прийняти туристів на день раніше, ніж планував: вже в п'ятницю 29 жовтня перший підйомник почне свою роботу. [Ab ]

Протягом останніх декількох тижнів у Квітфьель безперервно йшов сніг, і ця ситуація, за прогнозами, збережеться найближчим часом. Незабаром відкриються ще кілька трас для катання, а всі підйомники будуть запущені до 24 грудня.

До нового сезону курорт оновив карту спусків, зробивши її панораму з іншої точки і включивши інформацію про всі нововведення на трасах. Путівник можна скачати на сайті Квітфьель.

Крім того, 29 жовтня починається сезон на гірськолижних курортах Хафьель (Hafjell) і Трюсіль (Trysil ). Слідом за ними відкриваються Хемседал (Hemsedal) - 5 листопада, Оппдал (Oppdal) - 13 листопада, Гейло (Geilo) - 19 листопада і Нурефьель (Norefjell) - 27 листопада.

Квітфьель, що в перекладі означає "Біла гора", розташований в 50 кілометрах від Ліллехаммера. Висота "Білої гори" - 1025 метрів. Для гірськолижників обладнано 25 кілометрів трас різного рівня складності. Схили обслуговуються 9 підйомниками.

Квітфьель і Хафьель входять в зону катання, об'єднуючу в цілому п'ять курортів. Ліллехаммер розташований в 145 кілометрах від аеропорту Осло.
29 октября 2010, 15:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт