» Отдых » Новости туризма

Перший підводний парк США святкує 50-річчя

    всего 84291 отеля

Перший підводний парк США святкує 50-річчя

Перший підводний парк США John Pennekamp Coral Reef State Park відзначає в грудні півстолітній ювілей і запрошує дітей та дорослих взяти участь у святкуваннях, які пройдуть на його території з 1 по 11 грудня.

Парк розташовується в 90 хвилинах їзди від Майамі на острові Кі-Ларго (Key Largo), що входить до складу архіпелагу Флоріда-Кіс (Florida Keys), і пропонує побачити зблизька розкішні коралові рифи і їх мешканців. Парк був заснований 10 грудня 1960 редактором газети Miami Herald Джоном Пеннекампом (John Pennekamp), на честь якого він і був згодом названий. Щорічно парк відвідують близько мільйона туристів, повідомляє сайт архіпелагу.

Грудневі святкування будуть включати підводне відзначення дня народження парку поряд з однією з найцікавіших його визначних пам'яток - триметрової бронзової скульптурою Христа (Christ of the Deep) вагою 1800 кілограм, що розташована під водою на глибині 6 метрів. Ця копія однойменної статуї, яка знаходиться в Середземному морі неподалік від італійської Генуї, була подарована в 1961 році Підводному суспільству Америки (Underwater Society of America) одним з дайверів.

Крім того, відвідувачі парку зможуть взяти участь у розвагах для всієї родини на воді і суші, у встановленні світового рекорду з пірнання з маскою, покататися на човні з прозорим дном, на каное і каяку, а також порибалити. 11 грудня в парку пройде спеціальна інформаційна виставка, присвячена захисту коралових рифів. Відомі гості розкажуть відвідувачам про значення цих природних об'єктів.

Магазини, що продають обладнання для дайвінгу, і ресторани острова також візьмуть участь у святкуванні - відвідувачі зможуть попірнати і поплавати з маскою і скуштувати страви та напої, приурочені до події. Місцеві готелі запропонують спеціальні умови для гостей, які вирішили провести ці дні в парку.
28 октября 2010, 10:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт