» Отдых » Новости туризма

Ізраїль відгородиться від Єгипту стіною

    всего 84291 отеля

Ізраїль відгородиться від Єгипту стіною

У листопаді цього року в Ізраїлі мають розпочатися роботи зі спорудження стіни вздовж кордону з Єгиптом.

Як повідомляє прес-служба уряду Ізраїлю, зведенням розділових споруд займеться міністерство оборони. Паркан буде оснащений сучасними системами стеження і дозволить блокувати основні шляхи проникнення в Ізраїль біженців з країн Африки, контрабандистів і терористів.

"Порушники південно-західного кордону представляють загрозу для єврейського та демократичного характеру Держави Ізраїль. У найближчі тижні я хочу бачити конкретні результати початку робіт по бар'єру", - сказав прем'єр-міністр країни Біньямін Нетаньяху на засіданні військово-політичного кабінету.

Відзначимо, що на будівництво стіни планують витратити близько $ 285 млн. Нетаньяху запропонував також розгорнути на кордоні додаткові війська, а також побудувати центр тимчасового розміщення порушників. Крім того, влада має намір ввести санкції для ізраїльських роботодавців, які працевлаштовують нелегалів.

Нині, за даними АР, кожен місяць з Єгипту до Ізраїлю проникає не менше тисячі чоловік. В основному це нелегальні мігранти з Африки.
27 октября 2010, 21:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт