» Отдых » Новости туризма

Відпочинок на Ямайці повертає колишню популярність

    всего 84291 отеля

Відпочинок на Ямайці повертає колишню популярність

На відміну від ряду інших країн, Ямайка в цьому році не фіксує запаморочливого зростання попиту, однак і тут туристична галузь працює цілком успішно. За перші шість місяців поточного року в'їзний турпотік перевершив позначку в 1 мільйон, що на 4,1% перевищує показники минулого року.

Доходи туристичного сектора виросли на 2,4% - до $ 1,9 мільйона, повідомляє Турпром. Разом з тим, за цей період скоротилося число пасажирів круїзних лайнерів і, відповідно, надходження до бюджету від круїзного туризму.

Протягом 2009 року Ямайка повною мірою відчувала вплив світової економічної кризи. Доходи від туризму скоротилися тоді приблизно на 9% відносно показників 2008 року. Зростання турпотоку відзначався тільки з боку подорожуючих транзитом.

Громадянам Росії і країн СНД заздалегідь оформляти візу для поїздки на Ямайку не потрібна у випадку, якщо термін перебування на острові не перевищує 30 днів, а метою візиту є туризм. Віза оформляється після прибуття в країну в офісах Департаменту імміграції Ямайки. Однак туристичний потік з Росії поки невеликий, близько 2 тисяч осіб на рік.
26 октября 2010, 20:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт